Hjem Arkitektur En ny brandstation bygning i Sulzberg-Thal, Østrig

En ny brandstation bygning i Sulzberg-Thal, Østrig

Anonim

Dette er den nye brandstation, der blev bygget i Sulzberg-Thal, Østrig. Det var et projekt udviklet af Dietrich | Untertrifaller Architekten mellem 2008 og 2011. Brændstationen dækker et samlet areal på 1850 kvadratmeter. Det er en meget iøjnefaldende tilføjelse til området. Det var ikke nemt at integrere det i omgivelserne, især da det har en så moderne arkitektur.

Arkitekterne lykkedes at finde det perfekte sted for brandstationen. Det har forecourts, der udgør et separat firkant, og dette tillod arkitekterne at reducere de befæstede strukturer til et minimum. Vejplanlægningen forblev også intakt. Pladsen, der blev oprettet i mellem brandstationen og Gasthaus Krone. I betragtning af bygningens art kom arkitekterne med et meget funktionelt design. Brændstationen er opdelt i flere separate områder. Der er køretøjets depot med kontrolrummet og adskillige andre områder, der blev grupperet i kompakte enheder.

Volumerne har separate højder. For eksempel er radio- og kontrolrummet lidt forhøjet. Parkering til nødoperationer ligger på lavere niveau nær vejen. Der er en indgang på stueetagen fra hovedvejen. I nærheden af ​​indgangen finder du kontrolområdet og skabene. På øverste etage er klasseværelset, byarkivet, et kontor og adskillige hjælpeværelser. Der er et separat volumen fir køretøj depot. Den øverste etage har en trækonstruktion og facaden har sølv-firbeklædning. Bygningen har et ensartet udseende og et tilsyneladende kompakt design. {Pics af Bruno og fundet på archdaily}.

En ny brandstation bygning i Sulzberg-Thal, Østrig