Hjem Sofa-Og-Stol Komfortabelt Nest for små rum

Komfortabelt Nest for små rum

Anonim

Små rum skal have et vist arrangement og en bestemt slags møbler for at spare så meget plads som muligt. Et af møblerne, som er perfekt til små rum, er den såkaldte rede, der består af futonmadras. Det er en meget praktisk kombination af stol, lænestol og seng med en firkantet pude i midten. Faktisk kan den bruges som loungestol eller som gæsteseng, og dens form er ganske interessant i sin modernitet.

Når du ser det, vil du prøve det! Ud over ideen om møbler kombinerer denne rede de karakteristika, der er forbundet med den japanske designtradition med den vestlige præference for komfort og funktionalitet. Den simple kendsgerning, at en dansk designer opfandt det, siger meget mange ting: det er et eksempel på kvalitet i sin simplistiske eksistens; det ser meget godt ud og er funktionelt og praktisk.

Den er ideel til et lille rum; du kan se tv eller kampen mens du sidder i reden, du kan læse en bog, sove eller bare slappe af. Det kan placeres overalt, det optager ikke meget plads, og det kan være så farvet som du vil, og det er praktisk for nogen, uanset alder. Det er så godt for folk som en reden for fugle! Disse komfortable sæder blev skabt af Anders Backe.

Komfortabelt Nest for små rum