Hjem Arkitektur Tre-etagers hus i Malaysia med fantastisk udsigt fra tagterrassen

Tre-etagers hus i Malaysia med fantastisk udsigt fra tagterrassen

Anonim

Beliggende i den eksotiske Kaala Lampus, Malaysia's hovedstad, bruger dette fantastiske hus smukt farve og kontraster for at skille sig ud og supplere landskabet. Huset er designet af Arkitek Axis. Det har i alt tre historier, og det byder på smuk udsigt fra tagterrassen.

Projektet blev afsluttet i september 2000, og den valgte stil er moderne er lokale påvirkninger. Hvert niveau har en anden funktion. Første sal indeholder tre soveværelser, et alrum og en stor balkon med udsigt over poolområdet. Øverst er der en taghave og en terrasse, og herfra er udsigten endnu mere forbløffende. Designet af huset er enkelt, men også sofistikeret og luksuriøst. Vi elsker kontrasterne af farver, teksturer og materialer og den måde, disse elementer kommunikerer med hinanden.

Indretningen har de samme sidestillinger som facaden. Farverne sagsøgt her er rene og enkle. Hvid blev brugt på væggene og loftet, og gulvene er mørkebrune. Der er lejlighedsvis udbrud af farve og fed nyanser giver designet til at komme til liv.

Tre-etagers hus i Malaysia med fantastisk udsigt fra tagterrassen