Hjem Interiør Farverige planteskole indretning med en kunstnerisk touch

Farverige planteskole indretning med en kunstnerisk touch

Anonim

Dette børnehave er iøjnefaldende, fordi det er i modsætning til de fleste lignende værelser. Normalt er planteskoler dekoreret med pastellfarver og alle slags cliché tilbehør. I dette tilfælde er væggene blevet malede grå, en usædvanlig farve til ethvert rum i huset. Væggene var udgangspunktet. Forældrene ønskede at tænke ud af kassen og skabe en original indretning, der også ville matche resten af ​​huset.

Da planteskolen ikke er så stor, vælger grå som hovedfarve til væggene et dristigt valg. Selvom det er en stærk og mørk farve, er rummet luftigt og lyst. Resten af ​​indretningen har lettere farver. For eksempel er gardinerne hvide og det er også barneseng. Alt er enkelt og funktionelt. For at tilføje noget mønster blev der brugt en sort / hvid tæppe, der smukt udsmykker indretningen. Væggene er dekoreret med fotorammer og alle slags personlige elementer.

Forældrene er musikere, og de ønskede også at indarbejde det i designet. Der er en minigitarr, der hænger på væggen ved vinduet. Detaljer og tilbehør i dette værelse er eklektiske. De er genstande fra venner, familier og nogle af dem tilhørte forældrene. Men selvom de hver for sig er individuelle genstande, der ikke har noget til fælles, passer de sammen som stykker af et puslespil. {Found on apartmenttherapy}.

Farverige planteskole indretning med en kunstnerisk touch