Hjem Hoteller - Feriesteder Riad Enija- Vidunderlig Restaureret Luksus Retreat

Riad Enija- Vidunderlig Restaureret Luksus Retreat

Anonim

De fleste af os har hørt forskellige historier om sheiks og deres fantastiske liv, som de har båret på deres eksotiske paladser. Alle ved om deres imponerende haremer og deres liv fulde af eventyr. Forestil dig dig selv på et eksotisk sted, hvor du kan beundre den smukke arkitektoniske struktur af den orientalske konstruktion, de orientalske møbler, den eksotiske vegetation, der omgiver et så attraktivt sted og den fredfyldthed, du kan finde på et sådant sted.

Alle disse elementer kan beundres, hvis du har mulighed for at besøge den vidunderlige restaurerede luksuriøse retræte kaldet Riad Enija. Det er et eksotisk boutiquehotel beliggende i Marrakech, Marokko.

Det er et sted, hvor de gamle tider kombineres med alle slags stilarter som gotisk, østlig eller vestlig på en harmonisk måde, så du vil blive charmeret af sine skønheder. Stedet er 280 år gammelt, der plejede at tilhøre en velhavende marokkansk silkehandler. Huset er cirka 380 år gammelt, opdelt i to huse med 12 soveværelser og 12 badeværelser forbundet gennem korridorer, der udgør 26.910 kvadratmeter (2.500 kvadratmeter).

Udover sine farverige interiører og terrasser vil de orientalske dekorationer, der vises ved døre, vinduer eller på lofter også blive fascineret af den fantastiske stilhed, som du kan finde her. {Fundet på 1kindesign}

Riad Enija- Vidunderlig Restaureret Luksus Retreat