Hjem Ejendom Ekspansiv San Francisco loft til salg

Ekspansiv San Francisco loft til salg

Anonim

Denne rummelige hems ligger i Sand Francisco, i en bygning, der dateres tilbage til 1924. Det plejede at være et studie for at skabe vaudeville sæt. I 1998 blev det omdannet til en boligbygning med lofts. Denne særlige måler 1.360 kvadratmeter og den har kun et soveværelse med to badeværelser. Salgsprisen er $ 689.000.

Bygningen kan være gammel, men de mennesker, der lever i det, er det ikke. Ifølge de nuværende ejere er naboerne unge og venlige, og nogle gange betyder det mere end al den luksus i verden. Loftet blev oprindeligt købt til $ 409.000 i 1998 af de nuværende ejere. De har investeret omkring $ 20.000 til forbedringer som de franske kalkstenstællere i køkkenet. Ejerne besluttede endelig at de kunne bo sammen i et loft efter 52 års ægteskab. Det er mærkeligt, men det er godt, at det endelig sker.

De oprindelige ejere levede i to separate lofts. På den måde kunne de hver især gøre hvad de ønskede og stadig føle sig sammen, siden fruen levede ovenpå. Denne hems var et godt hjem, men det er tid til at gå videre og lade en anden nyde det. Det er et lille sted, men det har et hjem føler. Det er moderne og ikke alt for indbydende, men nu er det op til de nye ejere at afgøre, om de kan lide det eller ej. {Found on wsj}.

Ekspansiv San Francisco loft til salg