Hjem Børn Eco Barbie dukkehus inspireret af IKEA

Eco Barbie dukkehus inspireret af IKEA

Anonim

For dem, der er fans af Barbie dukkerne, er jeg sikker på, at et Barbie hus ikke er en mulighed, men et must-have. Barbie dukker har været hjemløse i nogen tid, indtil miniaturehus er optaget på markedet. Der har dog endnu ikke været et virkelig tilfredsstillende design. Dette er ved at ændre sig, fordi designere har skabt et moderne dukkehus inspireret af IKEA, som er miljøvenligt og bæredygtigt.

Dukkehuset er lavet af bæredygtigt træ, som massiv eg og birkekrydsfiner, og indretningen er indrettet med moderne IKEA-lignende miniaturemøbler. Hvert enkelt stykke er lavet for hånd, så du kan forestille dig, hvor svært det skal være. De er lavet ved hjælp af træ, sten, metal og nogle ultra moderne, ikke-giftige, fødevaresikre materialer.

Disse bæredygtige dukkehuse er skabt af polsk firma Miniio. Prisen starter på $ 120 for enkelt dukkehuse, og det kan gå op til $ 220 for det komplette to-niveau dukkehus med møbler inkluderet. De virker virkelig som ægte hus med alt hvad de har brug for fra stole, borde og lamper til køkkenmøbler, dræn og alt andet. For mig lyder det lidt skørt at gå igennem alt det, der bare er for at gøre et dukkehus til … dukker. Ikke desto mindre er der masser af mennesker, der tager denne ting alvorligt, og som har ventet på dette design i lang tid. Så nyd det!

Eco Barbie dukkehus inspireret af IKEA