Hjem Diy-Projekter Originale juletræstativ Idéer med DIY Charm

Originale juletræstativ Idéer med DIY Charm

Anonim

Dage der fører til jul er sjove og spændende. Du går ud og finder dig selv et fantastisk træ, du bringer det hjem, og du er klar til at sætte det op og godt, det er, når tingene muligvis kan gå galt, hvis du ikke har en stand. Men hvor går du endda for at finde en juletræstand? Nå, hvis du vil, kan du lave en selv. Vi vil vise dig et par seje måder, hvor du kan få dette gjort, og en masse måder, hvorpå du kan gøre stolen til at se godt ud.

Julestrætsstativets hovedrolle er at støtte træet og holde det lige op, men det gør ikke ondt for også at se godt ud i processen. Selvfølgelig kan du altid tilføje et nederdel omkring standen for at skjule det. En vævet kurv kan fungere lige så godt. Faktisk er det en perfekt mulighed, hvis du kan lide det rustikke udseende, det giver til træet. Tjek livelaughrowe for at se, hvilken slags ornamenter går godt med denne type træstativ og nederdel combo.

Med lidt kreativitet kan du få dit juletræ til at se fantastisk ud med alle slags DIY projekter, som vi fandt på lollyjane. Tjek det ud for at finde ud af, hvordan du opcycle et gammelt dæk ind i en stilfuld juletræbase. Du kan bruge noget gammelt dæk så længe det er i ét stykke. Først skal du rense det og slippe af med alt snavs mellem sprækkerne, og så påfør du to lette lag spraymaling. Denne aqua skygge ser godt ud. Juletræsstativet skal passe tæt ind og du kan placere et snedække tæppe over det for at skjule det.

Hvis du ikke har noget imod at tilføje en smule industriel flair til dit juletræ, kan du dække bunden med en krave lavet af et repurposeret galvaniseret stål kar. Alt du behøver er karret og et stik stik, så du kan klippe bunden ud. Du vil blive efterladt med en krave, som du kan placere omkring din juletræstand, så skjule basen. Vælg karret baseret på hvor stort eller lille dit juletræ er. Vi fik denne ide fra aehomestylelife.

En trækasse kan også bruges som omslag til juletræstanden, og det ser faktisk ud til at være meget flot og charmerende.Du kan selv bygge kassen fra bunden, og du kan finde instruktioner til det på Theturquoisehome, eller du kan omfordele en eksisterende kasse, hvis du tilfældigvis har en lige stor størrelse.

Et mini juletræ giver endnu flere muligheder, når det kommer til den faktiske træstand. Du kan omfordele alle slags ting som planter, vintage skåle, trækasser, vandkande eller endda vaser. Du kan fylde dem med dekorationer, småsten og andre ting, så de kan være stabile og se smukke ud på samme tid. Find mere inspirerende juletræstativ på drømmende whites.

En anden god idé er at bruge en træ tønde som en juletræ stativ. Det skal være stort nok til faktisk at holde træet lige op og se ud som det faktisk passer til træet. Hvis du beslutter dig for at gå med ideer, som forresten var præsenteret på blesserhouse sammen med flere andre, behøver du ikke engang juletræskjørt.

Her er en anden smart måde at gøre dit juletræstativ se godt ud i år: brug en burlap kurv. Nå, den ene på unskinnyboppy har også en metalramme, der hjælper den med at opretholde sin form, men det er ikke en obligatorisk detalje. Du kan simpelthen sætte en burlap kurv rundt om træet stand og binde det under bunden grene at skjule basen.

Skovle kan også omdannes til juletræstativer. Du behøver ikke engang at ændre spanden på nogen måde, hvis du beslutter dig for at bruge som en slags planter og bare sætte træbasen inde, sørg for at den står op lige. Dette virker bedst, hvis du har et lille træ. Tjek hviturlakkris for flere detaljer og ideer.

En anden metode til at dreje en spand til en juletræstand er beskrevet på madincrafts. Det er meget nemt: vip skovlen over og slå et hul midt i bunden. Du kan bruge en hammer og et søm (eller en boremaskine). Denne metode er bedre, hvis du vil have dit mini-træ for at få mere højde. Du kan dekorere spandstativet med bånd, dække det med stof eller male det.

Husk da vi sagde, at du bare kunne pakke bunden af ​​dit juletræ i burlap og det ville se smukt ud? Nå, det var sandt, og det er beviset. Du er formentlig nysgerrig, hvad der er inde i denne burlap-sæk, og hvordan kommer træet op lige op. Svaret er uventet: en pool nudel. Du pakker det bare rundt om bunden af ​​træet, du sikrer det med bånd og derefter tilføjer du burlap. Find mere skøre ideer som denne på pinterest.

Brug en kurv til at skjule juletræestativet er en dejlig og smart idé, men hvad nu hvis stativet er større end kurven og ikke passer indvendigt? Du kan løse dette problem ved at skære bunden af ​​kurven og derefter splitte den på den ene side, så du kan pakke den rundt om stativet, efterlade et hul bagved (forudsat at dit træ vil blive placeret mod en væg, og ingen vil faktisk se den anden side). Tjek homestoriesatoz for mere klog juledekoration tips.

Et af de fedeste julestativ, vi fandt, kommer fra linsueray. Træet her er lille og blev placeret inde i en vogn, hvilket betyder, at det let kan flyttes og at det er perfekt til små rum. Du behøver ikke at omorganisere dine møbler for at gøre plads til træet, fordi du bare kan flytte træet, hvor der er plads. Det er praktisk, og det er også sødt.

En anden interessant ide kommer fra burlapanddenim. Denne gang krævede projektet et fragtkasse. Da det er en temmelig stor kasse, kan du placere den omkring juletræet for at skabe en slags kabinet, der holder kæledyrene (og de små) væk. Du kan male kassen, hvis du vil, eller du kan bevare sin oprindelige udseende for et mere autentisk udseende.

Sikker på at genoprette eksisterende varer i originale juletræstativer og nederdele er ret nemt og ret sjovt, men der er også mulighed for at lave noget helt fra bunden. Du kunne lave et træ træstand svarende til en kasse, men med dimensioner, som du har valgt specifikt til dit træ. Du kan finde ud af alle detaljer og krav til projektet på housefulofhandmade.

Som disse eksempler har vist dig, kan du nemt skjule et ret æstetisk juletræstativ inde i en spand, en planter, en kasse, et galvaniseret kar osv., Og det er en meget praktisk ide, som også giver dig mulighed for at skjule kabler. Der er naturligvis mange flere interessante ideer og detaljer at overveje, så gå over til holidayblogforu for mere inspirerende muligheder.

Originale juletræstativ Idéer med DIY Charm