Hjem Ejendom New Yorks dyreste ejendom opført på 100 millioner dollars

New Yorks dyreste ejendom opført på 100 millioner dollars

Anonim

Der er mange dyre ejendomme i New York såvel som over hele verden. Men det lykkedes ham at nå toppen af ​​listen. Det er et penthouse sidder oven på CitySpire ejerlejlighed, og det er for øjeblikket opført på 100 millioner dollars og bliver dermed den dyreste ejendom i New York. Penthouse har en ottekantet form, og den blev købt af Steven Klar, Long Island-baseret ejendomsudvikler og præsident for Klar Organization, i 1993.

På det tidspunkt betalte han kun 4,5 millioner dollar til ejendommen. Det besatte tre fulde etager (73, 74 og 75) og det dækker et areal på 8.000 kvadratmeter. Penthouse har i alt seks fulde soveværelser og ni komplette badeværelser. Der er også et medierum, et konferencerum, et formelt galleri samt en stor spisestue, der kan rumme 20 personer.

Penthouse har en intern elevator, der giver adgang til alle tre etager. På det 73. niveau er der et vinskabe hvor 1.000 flasker kan opbevares. 75-etagen indeholder den store master suite og et opholdsstue med panoramaudsigt over Central Park. Penthouse er udstyret med state-of-the-art teknologi, herunder integrerede højttalere og elektronisk tidsstyrede nuancer. Steven Klar har boet i denne imponerende penthouse lejlighed i næsten 17 år. I øjeblikket er ejendommen noteret til den fantastiske pris på $ 100 millioner.

New Yorks dyreste ejendom opført på 100 millioner dollars