Hjem Bedste Af 10 smukke pejseskærme til hvert hjem

10 smukke pejseskærme til hvert hjem

Anonim

Når vejret bliver koldere, er det en af ​​de hurtigste måder at bringe hygge i dit hjem. Men nogle mennesker bekymrer sig om deres små børn og kæledyr kommer tæt på flammerne. Heldigvis er der en simpel måde at bringe varmen op i din stue, mens du holder faren uden for rækkevidde. Indtast pejseskærmen. Det har i meget lang tid været brugt til at beskytte boliger og folk mod onde gnister, og i dag har de nogle rigtig smukke, der er et kunstværk selv uden en flamme bagved den. Tag et kig på disse 10 smukke pejsskærme og bestem hvilken stil der passer bedst i din stue.

Til det minimalistiske hjem behøver du ikke en skraverig, dekorativ pejsskærm. En simpel messing skærm som dette vil se godt ud på dit ildsted og fortsætte med at tilføje gnistre til dit værelse uden meget travlhed. (via Crate and Barrel)

Bohemian hjemmebeboere, denne marokkanske pejs skærm er til dig. Selv om det måske ikke har den farve, du ville ønske, vil jeg antage, at dine mønstrede tæpper og puder og gardiner vil gøre op for det. (via Domino)

Jeg så denne pejs skærm og tænkte "wow!" Det er det perfekte stykke at sidde foran logene i dit slanke moderne hjem. Det vil gøre det til at beskytte din pude og det vil fortsætte med at se fantastisk ud når kælen er koldt. (via Neiman Marcus)

Chevron er et så klassisk og moderne mønster. Dette er den slags pejs skærm, du vil have i et hjem, du stræber efter at holde familievenlige. Det vil se sødt og indbydende blandt dine lyse farver og billeder af dine børn. (via Crate and Barrel)

Bachelorer, jeg glemte ikke dig. Du vil helt sikkert falde til de rene linjer og simpelt mønster af denne pejsskærm. Der er bare noget om det, der kunne passe lige ind i en herres slot eller en jagthytte, tror du ikke? (via West Elm)

Jeg er positiv denne pejs skærm blev lavet til film geeks. Det ser ud som om det tilhører Hogwarts. Inviter dine Harry Potter skøre venner til butterbeer, og de vil også tænke på det. (via Neiman Marcus)

Er ikke mønsteret på denne skærm lige vidunderligt? Hvis du kan lide art deco stilen i 20'erne og 30'erne, skal du simpelthen have denne pejsskærm til din stue. Det vil tilføje, at art deco flair, om du har en flammende brand eller ej! (via West Elm)

Ethvert hjem, der er indrettet i rustik stil, fransk eller andet, og har en pejs, har brug for denne skærm. De hvide grene vil supplere alle de andre naturlige toner du har på dit rum. (via Neiman Marcus)

Forsøger du at lægge så meget farve ind i dit hjem som muligt? Denne peacock pejs skærm vil hjælpe! De hvirvlende blues og purples lover at de stjæler showet i din stue, ligesom en ordentlig påfugl ville gøre. (via Pier 1 Import)

Så måske vil du bare have en pejs skærm, der er lidt fancy, men ikke nogen bestemt stil. Du har det. Krøllerne og svøbet i dette design vil lyse en luxe følelse til din pejs, mens du passer ind i den stil du ønsker i din stue. (via Horchow)

10 smukke pejseskærme til hvert hjem