Hjem Interiør Flower Power: Fed, Grafisk Florals i Home Decor

Flower Power: Fed, Grafisk Florals i Home Decor

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Med deres rene, skarpe former og lyse, livlige farver er grafiske blomster en integreret del af mange hjemmænd i dag. Blomster af deres natur har en tendens til at lyse syn på nogen inden for øjnene; At bringe dem indendørs på kreativt grafiske måder har samme indvirkning på interiøret.

Så selvom du plejer at knytte blomstersofaer sammen med din bedstemors hus, vil du måske snige et kig på nogle af disse blomster i moderne hjemindretning. Og så gå give din stilfulde bedstemor et knus.

Fælles Space Baggrund.

En døgn-til-loft dosis af storskalet blomstretryk på væggene giver tilstrækkelig visuel interesse, at der ikke er noget andet i rummet. Moderne blomster giver mulighed for at forenkle smukt.

Soveværelse Baggrund.

Moderne blomster silhuetter i neutrale farvelægninger med en pop farve giver øjeblikkelig grafisk appel, selv (især?) I et lille rum. Bonus: Ingen ekstra væggen er nødvendig!

Seating.

Balancere et travlt blomstret polstret sæt, som disse spisestue med visuelt ikke-eksisterende akryl stol ben og masser af stykker af hvide og lyse farver.

Belysning.

Sandsynligvis et af de sidste stykker, du måske bemærker i dette grønt funky retro-rum, er chartreuse blomsterlampeskærmen, men når du bemærker det, vil du indse den store rolle i balancen generelt.

Artwork.

Lav en stor erklæring - bogstaveligt talt - med stort blomsterkunstværk. Et overdimensioneret moderne stykke bringer en stor dosis edginess til et rum, der er tempereret af det søde, naturlige kunstneriske indhold (blomsterne selv).

Puder.

Par blomsterkuder med moderne geometriske former, og du har en opskrift på frisk, levende stil.

Små Møbler.

En fed grafisk blomstretryk kan være et fokuspunkt blandt neutrale, med nåde og med lethed. Vælg storstilet blomster til dette formål, så de læser ikke som en neutral fra længere væk.

Område Tæpper.

Når du parrer levende, moderne blomster med moderne stykker, er effekten munter, legende og stilfuld. Brug et par velvalgte farver fra et blomstret område tæppe andetsteds i rummet giver god kontinuitet.

Vindue Behandlinger.

Blomstretryk, næsten suzani-stil, gardiner føjer den perfekte dosis energi til et sødt, hvidt rum. Par med en overdimensioneret frisk buket på kaffebordet, og rummet er bange for det positive liv.

Flower Power: Fed, Grafisk Florals i Home Decor