Hjem Ejendom Luksuriøst ophold i Canada af Guido Constantino Design Office

Luksuriøst ophold i Canada af Guido Constantino Design Office

Anonim

Hvis du er på ejendomsøgning, så vil vi gerne vise dig en stor bolig i Oakville, Ontario, Canada. Designet af Guido Constantino Design Office, er dette fantastiske 2-etagers sorte moderne hus et godt sted at starte. Placeret skridt væk fra søen og i gåafstand fra Marina, vil dette sted helt sikkert fange dit øje.

Denne forbløffende bolig har næsten 10.000 kvm funktionel stue med design i forkant. Det er vært for 4 + 1 soveværelser, 8 badeværelser, et åbent køkken, stue, kontor, garage og indkørsel hvor du har 6 til 9 parkeringspladser. Desuden tilbyder den rummelige baggård mange muligheder for at slappe af. Uanset om du er underholdende venner ved siden af ​​den slanke pool og Miami-stil cabana, eller du nyder solen på det brasilianske trædæk.

Det luksuriøse Belvedere hus er udstyret med et frivægt og kardioområde med flere mediezoner. Efter en god træning kan du nyde spaen med tør sauna og dampbad. Men vent, det er ikke alt! Du kan også nyde nogle af dine yndlingsfilm på den enorme 133 "anamorfiske skærm af film med tre niveauer.

Beskrevet som betagende, denne utrolige bolig er på markedet på $ 5.280.000. Designet til en vellykket familie har dette hjem meget at byde på. Det er virkelig en entertainer drøm og en privat flugt.

Luksuriøst ophold i Canada af Guido Constantino Design Office