Hjem Arkitektur Topklasse bolig i Japan

Topklasse bolig i Japan

Anonim

Folk, der ønsker den perfekte kombination af et moderne hus og en god atmosfære indlejret i et enkelt hus, skal overveje dette hus, som ligger i et af de populære områder i Tokyo. Det mest kendetegnende ved huset er, at arkitekterne har forsøgt at udvide atmosfæren ind i strukturen, og de har gjort det utroligt.

Grønne er blevet yderst vigtige og brugt i overflod på oversiden på underkanten og placeres tre dimensionelt. En teknik, der er kendt som OKU i Japan, har også været brugt strategisk. Korridorerne på de øverste etager er vridd som i små passager. Bygningen kombinerer beton og glas på en meget flot måde, og hele bygningen ser rent og pænt og perfekt ud.

Det foreslår ordre ligesom den japanske kultur, og du kan bruge den til alt fra et kontor til et hjem, fordi rummet ikke har et personligt præg, en særlig funktion. Faktisk anser jeg denne upersonlige stil en minus, men jeg tror ikke, jeg er så meget i Asiens kultur og tradition, og jeg foretrækker amerikanernes åbenhed. {Hiroyuki Miyabe / SPEAC, inc. og fundet på archdaily}

Topklasse bolig i Japan