Hjem Lejligheder Smuk Bachelor Pad designet som en stor puslespil

Smuk Bachelor Pad designet som en stor puslespil

Anonim

Ansvarlig for mange unikke projekter, er Martin Architects også det firma, der designede denne unikke bachelor pad fundet i Kiev, Ukraine. Virksomheden blev grundlagt i 2006 og sætter harmoni og konceptuel integritet højt på sin prioriterede liste. Det betyder, at hvert lille element er en del af et unikt puslespil, der definerer hvert projekt.

Projektet blev gennemført i 2015, og lejligheden har en samlet overflade på 1.237 kvadratfod. Fokuset var på at skabe et rum, der først og fremmest er funktionelt og praktisk. Dette betød dog ikke at glemme de små detaljer, der gør ethvert hjem charmerende og indbydende.

Arkitekterne ønskede ikke, at dette skulle være en ensom fæstning, selvom det kan være til tider, men snarere et sted, hvor ejeren kan føle sig godt tilpas både alene og med firmaet. Et smukt udtryk for dette koncept kan ses i udformningen af ​​beboelsesrummet.

Opholdsstuen er et langt og smalt rum, der er forbundet med køkkenet, spisepladsen og soveværelset. Det deler en glidende glaspartition med soveområdet og en lang bar med en indbygget pejs adskiller den fra køkken og spisestue.

Exposed loft bjælker, udsatte murvægge og rå overflader og materialer er alle elementer, der definerer denne særlige del af lejligheden. Et patchwork tæppe er en god farvekilde til rummet, suppleret med en modulær sektion med nuancer af hvidt, gråt og sennepsgult. Baren slutter med en skulpturel søjle, der giver karakter til begge tilstødende rum.

En hængende stol placeret i hjørnet ved det store buede vindue er en anden omhyggeligt udvalgt detalje, som i kombination med alle de andre giver denne lejlighed et rigtig indbydende og behageligt udseende.

Køkkenet og spisepladsen deler rummet ud over baren. Her kan du finde en grøn mur. Det har en gitterstruktur, der giver planterne, og resultatet er en frisk og unik tilføjelse til en ret simplistisk og hård indretning.

Det moderne spisebord og geometriske stole suppleres af et industrielt inspireret lysarmatur. Rummet har et stort vindue, der ligner det i stue og en synlig mur. Træloftet og de røde accenter kombineret med alt andet beskrevet hidtil, skaber en meget behagelig stemning.

Soveværelset er som nævnt forbundet med de sociale områder ved en glas- og metalpartition. Det har en træpanelmur, der matcher gulvet og et stort walk-in closet, der er pænt organiseret med åbne hylder og skuffer.

Sengen er indrammet af to hængende vedhængslamper og to vægrammer designet til at gøre dem til kontaktpunkter for rummet. På den modsatte side har soveværelset et vindueskrog, der tjener som studie- eller hjemmekontor.

Intet er ufuldstændigt her, selvom nogle funktioner bevidst ser sådan ud. Badeværelsesområderne er lige så interessante og charmerende enkle som resten af ​​lejligheden. Et stort spejl dækker det meste af en væg og en stor tæller og et krans komplementerer det. En enkelt håndvask er anbragt på den og resten af ​​badeværelset har tekstureret vægge og et fritstående kobberbadekar med rød ledningsbelysning over den. En række trækasser er stablet i hjørnet, og de er en spændende tilføjelse til rummet.

Smuk Bachelor Pad designet som en stor puslespil