Hjem Interiør SHED 5 restaurant i Melbourne, Australien

SHED 5 restaurant i Melbourne, Australien

Anonim

SHED 5 er en ny restaurant, der ligger i Melbourne, Australien. Fra et æstetisk synspunkt har restauranten et industrielt udseende. Det er enkelt og moderne, men det er en grov enkelhed, der mangler glamour. Dette betyder dog ikke, at restauranten er mindre stilfuld. Faktisk i denne industrielle charme gør det så specielt.

Beliggende inden for det 19. århundredes kulturarvshavn og uldbutik på yarrahavnen, er SHED 5 en 120-sæders restaurant, der blev designet og bygget af Loopcreative. Med hensyn til arkitektur og materialer anvendt i projektet, er den nye restaurant overvejende bygget af stål og tømmer. Dette giver det et groft men elegant og overraskende indbydende og varmt udseende. Desuden passer den gamle skole neon skilt fra hoveddøren perfekt til denne stil.

Restaurantens indre har højt til loftet og industrielle hængende vedhængslamper. En væg er helt hvid og har nummer 5 skrevet på den i lilla sammen med et stiliseret design. Langs den mur er der en stålrullet banket med individuelle pladser. Der er også en foldet bar.

Resten af ​​rummet er optaget af små runde borde med tilhørende stole. Den industrielle skalede flisebelagt væg er det mest imponerende dekorative element. Selvfølgelig er der andre interessante arkitektoniske detaljer, som de 120 år gamle trægulve og det kontor, der er blevet restaureret, og det bruges i dag som en privat spisestue og vinkælder.

SHED 5 restaurant i Melbourne, Australien