Hjem Diy-Projekter Sådan Craft Wood Centerpieces, der ser Chic og Charmerende

Sådan Craft Wood Centerpieces, der ser Chic og Charmerende

Anonim

Centerpieces er focal point for fest indretning, om det er en housewarming fest, en ferie fest eller bare en særlig middag. Det er faktisk almindelig viden, da vi grundlæggende kalder dem "centerpieces". Mulighederne er uendelige, så i dag fokuserer vi på en enkelt kategori: Træ centerpieces. Vi vil tjekke nogle DIY ideer og nogle design, der gør god brug af dette materiale i håb om at de vil inspirere din næste spisestue bord centerpiece design eller te fest indretning.

Vi starter med en scalloped planter box centerpiece, som har et meget sødt og rustikt udseende. Denne særlige er lavet af staldtræ, men du bør være velkommen til at bruge de ressourcer, du har. Ud over træet har du også brug for lim, skruer og sandpapir. Efter at du har samlet alle forsyningerne, skal du skære brædderne i henhold til instruktionerne fra prettyhandygirl og udskrive skabelonen til kammuslingen. Herefter sporer mønsteret på pladerne og skæres igen. Så er det bare et spørgsmål om at sætte alle stykker sammen.

Et træmidstykke behøver ikke nødvendigvis at være en planter som sådan. En lignende men samtidig særskilt mulighed er at tage en trækasse og fylde den med et udvalg af ting, der kan omfatte et par friske blomster (eller en buket), nogle stearinlys og måske endda nogle frugter som vist her på brunbunnyflowers. Mulighederne er meget talrige, så vælg de elementer, som du finder mest egnede i dette tilfælde.

En lignende centerpiece ide, der er virkelig rart til et boheme bryllup tilbydes på stylemepretty. Denne gang er træboksen fyldt med forskellige typer blomster og ser meget sød og elegant ud. Du kan gøre noget lignende når som helst og til alle mulige arrangementer, både formelle og mere afslappede.

Et centerpiece behøver ikke at være lille, selvom det er rart at have masser af plads på bordet også til andre ting. Hvis du foretrækker et træpunktstykke mere som det vi fandt på sophiasdecor, bør du vide, at at lave noget som dette fra bunden, er stadig ret nemt, selvom du skal bruge et par andre materialer.

Når det kommer til bordmidstykker, er en god idé at skabe noget, der ikke bare er smukt, men også praktisk på en eller anden måde. Et godt eksempel er ideen foreslået på makeit-loveit, hvor centerpiece er en trækasse, der holder fire glas krukker omdannet til planteplanter. Det er faktisk ret smart. Hvis du nogensinde har brug for friske urter, er de der for alle at tage nogle.

Der er mange forskellige variationer af træcentralboxen / planterne, så vi får et kig på nogle i dag, men du bør altid være velkommen til at komme med dine egne designs og ideer. Vi fandt disse smukke centerpieces på weddingchicks og vi kan virkelig godt lide, hvordan friske de ser ud.

Her er en anden dejlig variation, denne gang fra prettypetals. Beholderen ser ud til at være i dette tilfælde en lille træ skuffe. Det har endda to knapper på forsiden. Vi kan lide sit slidte vintage look. Det er noget, du kan replikere ved kun at bruge en smule sandpapir. Du kan så blot fylde det med blomster, ægte eller faux.

Et rustikt midterstykke kan se sådan ud: en trækasse fyldt med blade, blomster, nogle søjlerlys og nogle få bær eller måske nogle pinjekegler også. Ideen er at bruge sæsonbestemte varer, så dette design fra jenkinskidfarm virker som en god efterårsmidletid.

Selvfølgelig kan centerpiece-designet også være lidt mere specifikt. For eksempel på theidearoom fandt vi denne dejlige Thanksgiving table centerpiece idé, som i grunden indebærer en træ kasse, nogle stearinlys, små græskar og nogle bær. Det er ikke alt for kompliceret, men det er heller ikke for simpelt.

Leder du efter noget lille og smukt? Hvad med dette søde træ centerpiece featured på stylemepretty? Boksen ligner noget, som du kan sammensætte dig selv ud af nogle skrotstykker eller rester fra andre projekter. Du kan forenkle designet, hvis du vil, og hvis du bruger friske blomster, kan du sætte en blomster svamp inde for at holde dem friske i lang tid.

Lad os tjekke endnu en dejlig variant af ideen til wood centerpiece. Denne kommer fra ruffledblog og er designet til et havebrus. Det er dog ret tilpasset og alsidigt. Som du kan se er hovedelementet trækassen. Lysene spiller også en vigtig rolle, idet de svarer til blomsterne i denne forstand.

Det kan være rart at sætte et tema for centerpieces og resten af ​​indretningen. Hvis det er en bryllupsfest eller en Valentinsdag parti, måske du kunne blive inspireret af dette kærlighed-tema design fra stylemepretty. Der er ikke meget i det med hensyn til design. Du kan skrive, hvad du vil have på træboksen, men "kærlighed" virker som det perfekte valg her.

Lad os nu gennemgå et par træpunktstykker, der fokuserer på andet end blomster. En af dem kommer fra den smarte tankegang og er en træ geometrisk osteblok. Ser det ikke sejt ud? For at gøre noget som dette har du brug for et stort stykke træ, helst en udtørret log. Skær det med en sav og så gradvist give det en geometrisk form. Gør justeringer, mens du går, og brug derefter en sander til at glatte ud i siderne og kanterne.

Tale om træ logs, tjek dette fantastiske bord centerpiece, som vi fandt på sweetpeachblog. Det er usædvanligt smukt, men for at skabe noget lignende skal du først finde en log med åbninger i den. Jo ældre, desto bedre. Tanken er at fylde disse huller med planter og sukkulenter.

Der er endnu et centerpiece med logs, som vi gerne vil vise dig i dag. Det er noget, vi fandt på denne måde. Dette er i grunden en gruppe stubsektioner, der er blevet brugt som baser / piedestaler til stearinlys og flaskebrush træer. Det lader til en dejlig ide til et julemiddelværk.

Hvad med en trækasse fyldt med friske blomster? Det kunne også se dejligt på bordet. Du kan sammensætte et sådant centerpiece ved hjælp af trædåger og malerørstænger. Klip og klargør stykkerne, fastgør malingspindene til dowels og monter bunden og derefter siderne ved hjælp af lim for at holde delene sammen. I slutningen samles kassen. Du kan gøre det stort nok til at holde en eller to murværk krukker fyldt med blomster inde. Find flere detaljer om build-basic.

Hvad hvis du ikke vil have blomster på bordet? Nå, så er du stadig tilbage med en uendelig muligheder med hensyn til design af bordets centerpiece. Tjek dette nordiske design fra francoisetmoi til eksempel. Det er virkelig simpelt og ganske charmerende også. Den bedste del: Du behøver kun et stykke regenereret træ, en bor og nogle stearinlys for at gøre noget lignende.

En anden god ide er at have en trækasse som et centerpiece og fylde det med friske frugter og grøntsager. Måske vil du gerne lave noget der ligner dette. Vi fandt dette projekt på housefulofhandmade. Projektet er ret simpelt, og der er mange forskellige måder, hvorpå du kan tilpasse det.

Vi elsker absolut træ centerpieces, der involverer logs. De er altid unikke og har et godt zen look. Det er en af ​​grundene til, at vi kan lide dette projekt fra womaninreallife så meget. Basen her er en træ log, der er blevet skåret fladt øverst. Pebbles bruges til at holde det stabilt på bordet. Der er huller i det, der er fyldt med te lys lys og en lille blomstervase.

Den saftige planter på Kj er en anden af ​​vores favoritter. Træ centerpiece boksen kan nemt sammensættes ud af genvundne brædder eller rester og kan farves eller endda males, afhængigt af dine præferencer. Så er det helt ret lige frem: Du fylder planten med jord, succulenter og et dejligt lag med småsten på toppen.

Vi vil også gerne vise dig dette rustikke træpunktstykke, som vi fandt på lizmarieblog. Det har disse søde garnhåndtag på siderne, og selvom det kan virke som en temmelig ubetydelig detalje, er det en detaljer, der betyder meget. Du er velkommen til at dekorere dit centerpiece med uanset hvad du vil, ikke kun søjlerlys og grønt.

Endelig tjek disse rustikke træ græskar. Ja, designet er ret abstrakt, vi indrømmer det, men vi tror stadig, at disse ville gøre dejlige centerpieces. Dette er, hvad du har brug for, hvis du vil gøre noget som dette: ufærdige træblokke, træspoler, trælim, håndværk maling, sisal wire og burlap.

Sådan Craft Wood Centerpieces, der ser Chic og Charmerende