Hjem Arkitektur Moderne betonhus i Ovar, Portugal af Paula Santos

Moderne betonhus i Ovar, Portugal af Paula Santos

Anonim

Dette er en bolig, der blev bygget i Ovar Kommune, Portugal. Den sidder på sandjord, som ikke gør det til et meget stabilt miljø. På grund af dette skulle huset være omhyggeligt designet med særlig vægt på denne detalje. Det var et projekt af Ovar Kommune, Portugal, og det blev afsluttet i 2008. Projektområdet er 680 kvadratmeter.

Huset har variable højder, der gør det muligt at være stabilt. Det er også sammensat af forskellige strukturer, alle med geometriske former. De har hver sin form og størrelse alt efter deres betydning og funktionalitet. Indgangen og malerens studio er de mest synlige imponerende elementer sammen med den store pool. Deres forhøjede former får dem til at skille sig ud, selvom de ikke har særlig iøjnefaldende design. Farvepaletten er den samme gennem alle volumener, og ydersiden er helt grå.

Dette er et betonhus. Arkitekten valgte dette materiale, fordi det er nemt at modelere og manipulere. Det er også et materiale med en flot tekstur. Det indre af huset er funktionelt organiseret. En lang korridor adskiller områderne og deler huset i separate zoner. De private og offentlige rum er synligt adskilt, og hvert volumen har en anden funktion. Swimmingpoolen er et rum, der kan gå enten. Det kan enten være et åbent rum, eller det kan omdannes til et overdækket område ved at sænke væggen. {Pics by Nelson Garrido}

Moderne betonhus i Ovar, Portugal af Paula Santos