Hjem Interiør Star Aight Restaurant i en lagerbygning

Star Aight Restaurant i en lagerbygning

Anonim

Dette farverige sted er Star Aight, et nyt steakhus beliggende i WuXi, Kina. Det sidder i en gammel lagerbygning fra en 100-årig fabrikforbindelse.Lageret blev tilpasset og ombygget for at passe til de nye krav i stavhuset. Bygningen dækker et areal på 700 kvadratmeter. Transformationen blev afsluttet i januar 2012.

Arkitekterne besluttede at skabe et unikt nyt udseende til dette sted. De ønskede at opdatere det, gøre det mere moderne og selvfølgelig mere egnet til det nye formål, men de ønskede også at bevare den oprindelige charme. De besluttede at bevare de fleste af de oprindelige funktioner og til at tilføje et mezzanin niveau for at maksimere det ledige rum. Hvad der plejede at være et gammelt lager er nu et moderne vartegn. De nye ejere besluttede også at ændre kundernes mening og idé om traditionelle steakhuse. Starry Night Dining tilbyder en unik spiseoplevelse. Atmosfæren inde er romantisk og rolig.

Restauranten, som vi kan kalde dette sted, indeholder to spisepladser og forskellige siddepladser. Desuden tilbyder det nye mezzanin-niveau en halv lukket spiseplads. Der er også et VIP-område med et sort-hvidt loft og gulvlamper, der hjælper med at skabe en hyggelig atmosfære. Den oprindelige bygning har et 10 meter højt tagvindue sammen med mursten og cementvægge. Disse funktioner er bevaret sammen med de originale vinduesrammer. Nogle farver er blevet tilføjet. Violet fiberoptik suspenderet fra loftet skaber en unik atmosfære. Kunderne kan også nyde en behagelig madoplevelse takket være læderbeklædte booths opholdsområder.

Star Aight Restaurant i en lagerbygning