Hjem Arkitektur Moderne Heidehof Hus med pool i Stuttgart

Moderne Heidehof Hus med pool i Stuttgart

Anonim

Denne smukke bolig er beliggende i Stuttgart, Tyskland og ligger på en 377 kvadratmeter grund. Det blev bygget i 2008, men det ser stadig ud som en moderne bygning. Boligen var designet af Alexander Brenner Architects, og det var en reel udfordring.

Selv om det nu ligner et velplanlagt design, var det slet ikke let at styre denne bolig på et næsten trekantet plot. Formen på plottet krævede en langstrakt bygning, der også måtte løbe parallelt med vejen. Huset har et elegant og elegant design. Det har en stor træbelagt garagevæg, og den indeholder også en hvid terning, der stiger over den zebra, der stribes nær poolen.

Indgangen er i stueetagen og nås gennem en lille gård. Med dette område som reference er swimmingpoolen placeret til venstre for huset og det er ikke synligt fra vejkanten. I stuen er der et lille vinduesstrimler på gulvniveau, der gør det muligt for det lys, der reflekteres fra poolen, at belyser rummet om morgenen. Puljen er også en stor attraktion om natten, når den ligner et abstrakt billede på grund af alle lysene. Ejendommen indeholder også en smuk have. Indenfor er de offentlige områder placeret i stueetagen, mens alle soveværelser, badeværelser og tagterrasse er på øverste etage og også tilbyder udsigt over de omkringliggende træer. {Fundet på archdaily og billeder af Zooey Braun}

Moderne Heidehof Hus med pool i Stuttgart