Hjem Møbel Elegant Dover spisebord

Elegant Dover spisebord

Anonim

Med et design inspireret af italienske midten af ​​århundredet stykker, er dette smukke spisebord en, som enhver indretning nemt kunne rumme. Dover spisebord er udformet med massive træben med en mellemlig pecan finish og valnød-farvet askefine. For at skabe en elegant, men også visuelt udfordrende kontrast, er toppen en klar skråkantet hærdet glas. Ved at tilføje en transparent bordplade får resten af ​​strukturen til at fange al opmærksomhed, så alle de smukke detaljer fra rammen kan nu beundres. Gummibumpere hjælper med at holde glasset på plads.

Dimensionerne af dette smukke spisebord er 76 "w x 35,9" d x 30 "h. Det var designet til at rumme seks personer, men det er faktisk rigeligt med plads til personer med eights ved dette bord. Det er et perfekt valg for de hyggelige familie middage. Og når den ikke er brugt, kan den være et meget behageligt møbel, selv kun som display.

En del forsamling er nødvendig for dette stykke, men det er meget enkelt, og det kræver ikke stor indsats eller specialiseret viden. Du kan købe denne smukke spisebord til prisen på 386,23 euro. Det ville være et meget godt valg for enten en traditionel spisestue på grund af det enkle design eller en mere moderne indretning hvor glaspladen og den elegante træstruktur ville passe lige ind.

Elegant Dover spisebord