Hjem Arkitektur Moderne hus i Israel tjener som et personlig museum

Moderne hus i Israel tjener som et personlig museum

Anonim

Hvert hjem er unikt og designet til at passe til ejerens stil, og nogle bliver mere tilpassede end andre. Tag denne bolig fra Ra'anana i Israel for eksempel. Det er lige så meget et hus som det er et museum. Den blev tegnet af studio Anderman Architects i 2017 for en klient med en stor kunstsamling.

Arkitekterne havde en stor udfordring, da de begge havde skabt et funktionelt og praktisk layout og for at finde den bedste måde at vise kunstværket på i hele rummene. Fokuset skifter konstant mellem husets arkitektur og den kunst, der vises indenfor, med en god balance opretholdt.

Selvom planlægningen og udførelsen af ​​projektet var langsom, var det alt det værd. At opnå den perfekte balance mellem arkitektur og indretning var ikke let, men designerne havde den perfekte løsning. De valgte at bruge en række rå og barske materialer i hele huset for at give fokus på at forblive på ejerens smukke kunstsamling, men også for at kunne fremhæve bestemte designelementer. Beton, stål og rusten tin giver huset masser af karakter. Overalt hvor du ser, er der noget quirky at se, altid på en simpel og neutral baggrund.

Moderne hus i Israel tjener som et personlig museum