Hjem Arkitektur Majestætiske Bachelor Pad har sin egen underjordiske natklub

Majestætiske Bachelor Pad har sin egen underjordiske natklub

Anonim

Hvis der nogensinde var en perfekt bachelorpude i verden, ville det være det. Det er en bolig beliggende i Belgien, designet af Govaert & Vanhouette Architects. Huset er stort set kun en simpel betonskal, der tilbyder alt, hvad en bachelor har brug for at føle sig fantastisk. Projektet blev gennemført i 2016 og besidder et websted på 809 m2 i alt.

Denne konkrete shell kan ikke ligne meget, men vent indtil du ser alle de ekstraordinære ting, den tilbyder, som denne udendørs pool, nogle rigtig stilfulde boligarealer, hyggelige soveværelse suiter og endda et kælder underholdningsområde. Hele ideen i bunden af ​​projektet var at skabe noget, der passer perfekt til ejerens livsstil. Resultatet var denne skulpturelle pude.

Boligen har to etager over jorden og et kælderniveau nedenfor. Rummene er organiseret i to bind. Den ene er en lang og vandret struktur, der indeholder alle stueetagen. Sammen danner de dagområdet, og de omfatter også poolhuset og poolområdet.

Det andet volumen er mindre og også lavet af beton. Det danner det øverste niveau, og det indeholder soveværelse og dets badeværelse samt to ekstra soveværelse suiter til gæster. På toppen af ​​dem er der en privat terrasse placeret på taget af huset.

Køkkenet, spisepladsen og stuen udgør en åben plan og tilbyder udsigt over haven og floden, som ligger meget tæt på huset. Faktisk er floden så tæt, at arkitekterne måtte komme op på en måde at tilbyde deres klient noget privatliv for poolområdet. Løsningen, de kom til, var at designe en række glidende paneler, der udvider poolhuset, og som helt kan skjule poolområdet fra passerende både på floden.

Den forreste facade af boligen vender mod floden og har to indgangsdøre samt en port til bilhejsen. Naturligvis vil du gerne vide, hvad dette handler om, men vi kommer til det i et øjeblik. For nu vil vi blot nævne, at første sal i huset er natzonen. Det er helt åbent til haven og gardiner kan tilbyde privatlivets fred, når det er nødvendigt.

Vi går nu videre til kælderen, som er den mest interessante del af hele huset. Dette underjordiske rum indeholder ting som en bar, en dj-kabine, et par lange og komfortable loungebænke, stemningsbelysning, et cigarrskab og et område til ejerens eksklusive biler.

Der er endda et stort vindue, som tilbyder udsigt over poolen, men ikke ovenfra. Da dette er et underjordisk rum, tilbyder vinduet faktisk poolens indretning. Selvfølgelig, så forbløffende og så usædvanligt som denne funktion kan være, skal brændpunktet være biludstillingen, der tilføjer farve til rummet og tiltrækker alle øjnene.

At have en underjordisk garage til sjældne biler er helt sikkert fantastisk, og hvis du tilføjer det faktum, at der også dybest set også er en natklub her, så får du stort set en perfekt opskrift på den ideelle bachelorpude.

Majestætiske Bachelor Pad har sin egen underjordiske natklub