Hjem Køkken David Stark Wood Skiver Plates Set

David Stark Wood Skiver Plates Set

Anonim

Vi mennesker viser vores alder af de rynker, vi har på vores ansigter, mere eller mindre synlige. Men træer viser deres alder ved de ringe, de tilføjer til indersiden af ​​bagagerummet. Og du kan kun finde denne alder efter at have klippet dem ned. Det er et meget interessant mønster og meget originalt, så nogle mennesker troede det ville være rart at låne dette mønster og placere det på forskellige genstande, som f.eks. Tallerkener.

Designeren David Stark fandt dette meget attraktivt og reproducerede de cirkler, du kan se i træskiverne på denne David Stark Wood Skiver Plates Set. Pladerne i denne servise sæt bringer det naturlige strejf af træet på dit bord og det enkle og flot design få pladerne til at se utroligt originale.

De er lavet af hvidt porcelæn og træringerne er tegnet i en blid skygge af brun, hvilket giver en fin visuel effekt. Hver plade er forskellig fra den anden, og de er sikre at rengøre i opvaskemaskinen. Materialet, der bruges til designet, tillader dig dog ikke at bruge dem i mikrobølgeovnen, så sørg for at du overholder alle instruktionerne. Et sæt indeholder fire sådanne plader og kan købes nu til 56 dollar.

David Stark Wood Skiver Plates Set