Hjem Lejligheder Minimalistisk New York lejlighed med en smuk åben plads

Minimalistisk New York lejlighed med en smuk åben plads

Anonim

Minimalistisk interiør er meget tiltalende. De imponerer ikke med deres prangende og modige detaljer med deres enkelheds skønhed. Denne New York lejlighed er et vidunderligt eksempel på det. Denne lejlighed er beliggende på Upper West Side i Manhattan, New York City, USA. Oprindeligt havde den en intern struktur, der ikke var præcis, hvad dens ejere ønskede, så det måtte omkonfigureres. Dette var jobbet hos StudioLab, der også skabte denne smukke indretning.

Dette er en førkrigslejlighed, der oprindeligt udgjorde to enheder, der blev omkonfigureret til en stor tre værelses struktur. Dette betød også, at de oprindeligt mørke områder havde potentialet til at blive lyse og lyse. Resultatet var et ikke-traditionelt layout. Soveværelserne blev flyttet til vestmuren og stuen og køkkenet blev flyttet mod syd, hvor de kunne drage fordel af mere naturligt lys fra det store vindue.

Samlet set indeholder lejligheden gråvaskede valnødgulve, der yderligere bidrager til den luftige og lyse atmosfære. Efter renoveringen og omkonfigurationen fik lejligheden også en betonterning, der repræsenterer kontoret. Dette område er omgivet af to store glidende Starphire syre-ætsede glasdøre for mere privatliv. Der er mange opbevaringsenheder i hele lejligheden og LED Cove belysning bruges i de vigtigste opholdsområder. Føreren suite er rummelig og har et walk-in closet og et stort badeværelse med gulvvarme og en brugerdefineret dampbad. Alt i alt er dette en meget smart lejlighed med et minimalistisk og elegant interiør.

Minimalistisk New York lejlighed med en smuk åben plads