Hjem How-To-Tip-Og-Rådgivning Kreative ideer til at dekorere rummet over din seng

Kreative ideer til at dekorere rummet over din seng

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et soveværelse kan ofte se tomt ud, hvis du ikke pynter rummet over sengen. Det meste af tiden er dette område dekoreret med kunst. Men det handler ikke kun om, hvad du vælger at vise, men også om hvordan du gør det. Her er et par kreative ideer, du kan lide at tilpasse til dit eget soveværelse.

Hæng et maleri.

Hvis du foretrækker noget mere klassisk, skal du hænge et maleri over din seng. Men vælg noget interessant som et geometrisk design, et abstrakt maleri eller noget farverigt.

Display bokse.

Hvis du har en temaindretning i dit soveværelse, som måske til et strandhus, så kan du vise et par skaller eller andre små ting i nogle af disse displaybokse med klart glas, der beskytter dem mod støv og alt andet.

Noget inspirerende.

En anden god ide er at hænge en inspirerende plakat eller en besked. Det behøver ikke at være super dybt eller esoterisk. Noget så simpelt som dette "Det er ok" ville være nok til at sætte dig i godt humør.

Hæng et tæppe på væggen.

Ved blot at hænge et tæppe, tæppe eller tæppe på væggen kan du oprette et interessant display til sengen, måske endda udskifte hovedgavlen. Det vil også gøre værelset føles varmt og indbydende.

Et gardin.

Et andet interessant display til væggen kan være et gardin. Det kan være en farverig eller mønstret baggrund for dit hovedgærde, og det kan ramme sengen smukt. Det er også et alternativ til accentvægge.

Indbygget opbevaring.

Du kan have nicher indbygget i væggen bag din seng og bruge dem som visningsrum til personlige ting som f.eks. Fotos. Dette er en ide der passer til et moderne eller minimalistisk soveværelse.

Hang vedhæng lys.

En, to eller en klynge af vedhængslys kan se smukke ud over sengen. De kan erstatte sengebordslamperne, eller de kan kun være en tilføjelse til dette område. I dette tilfælde er det bedst at lade muren være ren og tom.

Overdimensioneret kunstværk.

Hvis du vil vende væggen bag din seng til et kontaktpunkt, kan du lave en fed skrift med oversized kunst. Vær kreativ og kom med et sjovt design eller en ide.

Kreative ideer til at dekorere rummet over din seng