Hjem Arkitektur Moderne stenhus i José Ignacio

Moderne stenhus i José Ignacio

Anonim

Denne smukke struktur er Buenos Mares Villa. Det er en moderne bolig beliggende i José Ignacio, en lille landsby på Uruguays sydlige kyst. Huset blev designet af Buenos Aires-baserede studio RDR Arquitectos, en del af Richter Dahl Rocha & Associés. Projektet blev afsluttet i 2009. Huset er en to-etagers struktur med et moderne design.

Denne type design er ikke den sædvanlige moderne stil. Det har nogle af standardfunktionerne til denne type design, men det er også unikt og forskelligt fra de fleste lignende strukturer. Originalen står i stenværket. Dette er en detaljer, der normalt findes i traditionelle eller historiske bygninger. I dette tilfælde er stenværket en detalje designet med et moderne twist. Det skabte billede er vildledende og overraskelsen er endnu større.

Det indre af boligen er moderne og meget simpelt. Indretningen er minimalistisk og farverne er neutrale. Denne monolitiske struktur er ikke kun imponerende på ydersiden, men også meget smuk på indersiden. Indretningen er enkel men smagfuld og udsigten fra opholdsstue og vidunderlige. Boligen passer til omgivelserne og integreres naturligt og smukt ind i landskabet. Det er et dejligt eksempel på originale moderne design. Det er ikke kun attraktivt fra et visuelt synspunkt, men også meget indbydende og stilfuldt.

Moderne stenhus i José Ignacio