Hjem Arkitektur Et skyetræhus i Japan

Et skyetræhus i Japan

Anonim

Et storslået træ som denne bad bare om et træhus der skulle bygges om det. Sabaoarch var det studie, der gjorde det. De udviklede Cloud, en struktur, der var knyttet til træet og faktisk bygget omkring det. Det er formet som en sky og det giver brugerne følelsen af ​​at flyde faktisk i himlen. Disse var de to elementer, der gav navnet på projektet.

Tre faste træstammer holder strukturen op. Træet var faktisk perfekt til dette projekt. Det ligger på en bakke i Kanagawa, Japan, og det er omgivet af skove og fantastisk udsigt. Arkitekterne formåede at bevare og opretholde træets holdning og beskadige det så lidt som muligt. De byggede skyen rundt om det og tillod grene at trænge ind i strukturen og blive en del af det. Clouden smelter ind smukt.

The Cloud er en buet struktur med et moderne design. Det følger træets naturlige kontur og form, og det gør det muligt at dominere designet. Træet og skyen bliver begge gamle sammen og vil fortsætte med at fusionere og forvandle sig med tiden. Gulvet i Cloud er lavet af gule cedertræ. Taget er blevet hjem for fugle og insekter. Denne smukke blå japanske eg er nu også et alternativt levende område for Clouds ejere.

Et skyetræhus i Japan