Hjem Arkitektur Architectural Remodel gør placering og visninger en prioritet

Architectural Remodel gør placering og visninger en prioritet

Anonim

Når moderne arkitektur møder enestående udsigter som disse, er resultatet altid et drømmende hjem. Revello Residence er beliggende i Pacific Palisades, i Californien og ser faktisk ikke altid så fantastisk ud som det gør nu. Huset blev ombygget af Shubin + Donaldson Architects.

Placeringen og udsigten var de to vigtigste elementer bag dette design. Arkitekterne ønskede at få mest muligt ud af disse udsøgte funktioner, så de gjorde huset meget åbent for at omfavne omgivelserne.

Det oprindelige hus på stedet blev bygget i 1980'erne, og arkitekterne tog det fra hinanden og derefter genmonterede det. De gjorde det bedre integreret i omgivelserne og bedre kommunikerer med landskabet.

Et stort åbent udendørsområde tjener som opholdsstue. Det har en bar, hvad der synes at være et udendørs køkken og et opholdsområde organiseret omkring en brand pit.

Store glasskydedøre adskiller dette rum fra de indvendige områder.

Huset indeholder et kontor / motionsrum, der rummer en hel etage, en sovesone, også spredt på et helt niveau og et levende og underholdende område, der tager over stueetagen. Som du kan se, er tre-etagers huset meget pænt organiseret, og hver funktion har en separat placering.

Stueetagen er enkel og afslappet med store vinduer og spejle, der afspejler visningerne og gør dem til en del af hele værelset. Neutrale og lyse farver kombineres med træ accenter og skulpturelle accent stykker.

Køkkenet har en lang ø forlængelse, som kan bruges som et prep rum eller som en bar. En fuld væg af lagerplads og indbyggede apparater står i kontrast til loftet og skiller sig ud med sin unikke form.

Denne lille spiseplads er en af ​​de bedste pladser i huset. Det har sit eget lille hjørne med fantastisk havudsigt og en smuk hængende lysarmatur.

Når man går videre til den midterste sektion, føles det sovende niveau meget afslappet og behageligt takket være de varme farver og bløde teksturer. Synspunkterne er selvfølgelig en vigtig del af designet.

Brugen af ​​naturlige materialer som træ, sten og marmor kan ses i hele huset, men bliver mere fremtrædende i badeværelserne, der overtager indretningen.

Architectural Remodel gør placering og visninger en prioritet