Hjem How-To-Tip-Og-Rådgivning Bring foråret til dit hjem med kræk

Bring foråret til dit hjem med kræk

Anonim

Selv om så mange stadig klager på sne, er foråret i luften. Hvis du ikke allerede har det, er det tid til at begynde at tænke på din foråretindretning, og så meget af det drejer sig om en farve. Mens nogle vælger at dukker op med gul og lyserød, tag et øjeblik for at tænke på blågrønt. En dybere skygge end turkis, den friske farve har ingen problemer med at bringe foråret ind i dit hjem uden at gøre dit rum til at ligne en teenagers turkishue. Plus, det vil gøre din overgang fra forår til sommerindretning en brise siden blå værker til alle årstider. Tag et kig på disse 10 måder, du kan bruge krølle til at bringe foråret ind i dit hjem.

Er din hoveddør i brug for et nyt lag maling? Brug krøller på indersiden og ud for en lykkelig glædelig hilsen hver gang du kommer hjem. Du vil også være i stand til at fortælle dine gæster at kigge efter krusedøren.

Nogle gange er den bedste måde at dekorere for foråret at tilføje de popper af farve, hvor man mindst forventer dem. Uanset om du bytter dine spisestue stole eller dækker dem, du har, vil tealstole være indbydende og sjovt for alle dine spisesteder i foråret.

Tiden til et kig på nogle teal soveværelser skønheder. Mens puder altid er velkomne, vil du kunne tænke uden for kassen og få dit rum til at føle sig frisk, når du tilføjer en lyseblå lampeskærm eller opdaterer dit galleri væg med nogle tapeter.

Hej mønstre. Mens du vælger blågrønne hjem accenter er den nemme del, holde dine mønstre i samme familie for at skabe et sammenhængende udseende i hele dit hjem. Det vil også gøre det nemt, når du er ude at handle.

Nogle gange, hvad dit rum virkelig har brug for er en siddeopdatering. Bytt accent stole til kronbageposer i foråret. Ungene i dit hus vil nyde de nye siddepladser mere end nogen.

Gå videre og forelsk dig i krigen. I stedet for bare dine stole, skift alle dine møbler til noget krølle og fløjl og luksuriøse. Din stue vil føle dig som en helt ny plads, når du er færdig.

Hvordan sætter du krusning i dit badeværelse uden en større renovering? Med accenterne. Et blødt nyt tæppe, en krøbepapir, fluffy håndklæder, alle disse ting er nemme at udskifte og vil gøre dit badeværelse til at ligne fjerkræet.

Leder du efter måder at gå krølle til foråret på et budget? Maling er svaret. Tag det møbel, du har betydet at male og give det en kappe tusind. Det bliver centrum for dit rum.

I et neutralt soveværelse er det undertiden klogt at lave en stor sætning med farve for at give dig friske øjne til rummet. Splurge på krusetæpper i denne sæson, og du vil føle at du vågner op på et hotel hver dag.

Når du er vild med en bestemt farve eller et tema, skal du nogle gange tage en risiko og gå alt ud. Så her er din tilladelse til at installere mønsteret tapet tapet. Det kan bare være skridtet til et hus, der er så helt dig.

Bring foråret til dit hjem med kræk