Hjem Hoteller - Feriesteder Casa do Conto et boutiquehotel ved Pedra Liquida

Casa do Conto et boutiquehotel ved Pedra Liquida

Anonim

Casa Do Conto Er et boutiquehotel designet af portugisisk studio Pedra Liquida. Projektet omfattede renovering og ombygning af et hjem fra det 19. århundrede i Porto. Huset blev omdannet til et boutiquehotel, der omfatter seks luksusværelser. Navnet på hotellet, Casa do Conto, kunne oversættes som The House of Tales. Det blev oprettet for tre år siden.

At slå huset til et hotel var ikke let, især i betragtning af, at der i marts 2009 var en brand, der afbrød processen. Stadig gav ikke holdet op. Huset er blevet fuldt rehabiliteret. Det indeholder stadig betydelige arkitektoniske elementer fra det 19. århundrede, og minderne om den gamle struktur er stadig derinde.

Hvert af de seks værelser har en anden historie at fortælle. De er alle forskellige og har en unik interiørindretning. De er alle blevet oprettet af forskellige forfattere. Det nye Casa do Conto boutiquehotel kombinerer kunst med fornøjelsen at slappe af i et hyggeligt værelse. Casa do Conto tilbyder en regelmæssig tidsplan for kulturelle arrangementer, der involverer forskellige kunstnere, designere, kuratorer, grupper og kunstinstitutioner. Som du kan se, har dette lille, men smukke boutiquehotel en meget interessant historie. Jeg personligt kan lide værelserne meget. De er så enkle, minimalistiske, og alligevel så slående. Farvepaletten er meget smuk, selvom den er meget restriktiv. {Pics af: FG + SG og fundet på ArchDaily, Casa do Condo}

Casa do Conto et boutiquehotel ved Pedra Liquida