Hjem Ejendom Dejlig spansk stil koloniale i Panama

Dejlig spansk stil koloniale i Panama

Anonim

Hvis du er en af ​​de mange husjægere derude, og du er på udkig efter et stilfuldt hjem, så vil dette næste hus blæse dig. Beliggende i den gated beachfront udvej Buenaventura, på Panamas Pacific Coast er dette hjem det perfekte sted at starte din søgning.

Dette seksårige hus er et smukt hjem og ligger kun en og en halv time fra Panama City. To-etagers hus har fire soveværelser, fire og et halvt badeværelse, et åbent køkken og spiseplads og en stue med mediecenter.

Bygget i den spanske kolonistil, omkring en gårdhave med en springvand og ovenlysvindue, grænser denne dejlige bopæl til stranden og har også en beroligende swimmingpool med vandfald, et boblebad og en swim-up bar. Desuden har huset en eklektisk flair på grund af blandingen af ​​moderne og traditionelle elementer. Desuden brugte designerne neutrale farver for at skabe følelsen af ​​et lyst og luftigt rum.

Derudover præsenterer den fantastiske funktioner, såsom forbløffende havudsigt, italiensk kabinet i køkkenet, spansk gulv og indbygget lamper i kolonialstil.

Beliggende blot et blik væk fra købmandsforretninger, apoteker og shoppingdistriktet, er dette fantastiske hus det perfekte sted for dig og din familie. Omgivet af tropisk landskabspleje er huset på markedet for 1,6 millioner dollar. Boligen er fritaget for ejendomsskat for de næste 14 år, det er virkelig et godt sted at lande.

Dejlig spansk stil koloniale i Panama