Hjem Arkitektur Mystisk Paulita House i Argentina

Mystisk Paulita House i Argentina

Anonim

Den daglige rutine, den nysgerrige trafik og det udmattende arbejde kan ødelægge dit gode humør. Normalt er en hård dag defineret af din store mængde arbejde, den svære måde at komme hjem og den stressende atmosfære, som du måske finder her her. Nu kan du erklære dig selv en træt og dårlig humør, der har brug for dårlig hvile, et afslappende sted og et godt selskab.

Dette sted kan også være dette mystiske og dejlige Paulita House, som ligger tæt på Mendoza City i Argentina. Det blev designet af arkitekten Diego Kotlik, som forsøgte at præsentere dig et dejligt afslappende sted, hvor du kan finde dit gode humør og fred.

Dens design er ikke baseret på symmetri, tværtimod kan du bemærke, hvordan køkkenet er forbundet med middagsstedet gennem forskellige størrelser i lofthøjder og forskellige farver. Murvægge synes at dominere alle dets interiører, og den subtile belysning understreger ideen om mystik og privatliv.

Det udendørs omkringliggende område er dejligt. Der er en forhave med nogle dejlige gamle oliventræer. Det er et hus, der også er miljøvenligt, da der anvendes genanvendte byggematerialer, der sikrer husets energieffektivitet: stålkolonner bjærget fra et nedrivet lager, store trækasser og rustikke vægge. {Fundet på plataformaarquitectura}

Mystisk Paulita House i Argentina