Hjem Arkitektur Ekstraordinært sommerhus midt i naturen

Ekstraordinært sommerhus midt i naturen

Anonim

Et sommerhus bør pr. Definition placeres et særligt sted, i et eksotisk sted eller et sted usædvanligt som midt i en skov. Dette hus er det perfekte eksempel. Det hedder Casa de Veraneo, og du kan finde det i en turistzone i Mar Azul, Buenos Aires. Det blev designet af BAK Arquitectos Asociados, og det er et billigt hus.

Det sted, hvor huset blev bygget, er omgivet af fyrretræer, og de er alle blevet indarbejdet i designet. Du kan hvordan træerne går lige gennem dækket og taget og bliver en del af huset. Den rå betonstruktur gør det muligt for huset at integrere sig godt ind i indretningen. Glasvæggene forstærker desuden forbindelsen med naturen og med det udendørs. Selvfølgelig er der også den store gårdhave, der kan være meget enkel, men har et meget specielt udseende takket være disse træer.

Alt om dette hus er simpelt og smukt: design, placering, synspunkter, anvendte materialer mv. Det er et sted, hvor man kan slappe af, et stille tilbagetog de fleste af os drømmer om mindst en gang om året. Nogle kan sige, at der bor i et hus midt i en skov er grusomt, men i dette tilfælde er der intet skræmmende om det. Det er bare roligt og fredeligt.

Ekstraordinært sommerhus midt i naturen